SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Már tolonganak a szponzorok az e-sport támogatásáért - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Már tolonganak a szponzorok az e-sport támogatásáért
Videojátékok. Senki számára nem ismeretlen fogalom. Előttünk van a billentyűzete fölé görnyedő, hevesen kattintgató kamasz képe. Hogyan vált belőlük hivatásos sportoló és egy exponenciálisan növekvő gazdasági iparág alapja, ami éves szinten több milliárd dollárt mozgat meg?
Megjelent: 2017. 12. 22. péntek 10:25

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
tischler márke-sport universume-sportvideojátékszponzorációversenyjövő

Hazánkban az eSport egyre felkapottabb, mind a rajongók, mind a befektetők, szponzorok tekintetében. A köztudatba még nem épült be, de az eSport rendezvények száma évről évre nő. Olyannyira, hogy most már nem csak Budapesten, hanem számos más megyeszékhelyen is megtalálhatóak. Ezek mellett számos szakmai rendezvényen is találkozhatunk a témával, idén először például az Internet Hungary-n is. Az eSport iránt érdeklődők száma hazánkban 400 000 körül mozog, és egyetlen játéknak is több százezres rajongótábora van. Hogy gazdasági szemszögből ez mit jelent, arról bővebben a videóban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS