MENÜ

Extra funkciókért lépj be!

Egy komoly üzletember nem hord okosórát, bármennyire is szeretné ezt az Apple
Az óra nem csak egy szerkezet: egy presztizs, a jó megjelenés, az imidzs fontos része. A svájci órák, a nagy márkák verhetetlenek. Úgy, ahogy egy komoly üzletember tárgyaláson nem vesz fel egy akármennyire is drága Casio-t, az okosórák, így az Apple Watch sem nívós dolog.
Megjelent: 2015. 05. 27. szerda 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.

Ki-ki stílusa szerint válogathat, de általában szeretik a slim, a bőrszíjas, a nagyobb méretű, mutatós órákat. Egy közös bennük: a svájci minőség és a márka. A piac ugyan tele van divatórákkal, de a minőség manapság elsődleges szempont. A szakértő szerint a nagy márkák verhetetlenek, a számítástechnika megjelenése az óraiparban nem újkeletű dolog, így nem valószínű, hogy egy Apple Watch felvehetné a versenyt a nagy világmárkákkal. Tárgyaláson egy komoly üzletember nem vesz fel ilyet, de ki tudja mit hoz a jövő.

bachar najarióraiparapple watchokosóráksvájci óraluxus
Újra izmosodik a dollár, de meg vannak számlálva a napjai
Az elmúlt hetek dollár gyengélkedése most megfordult és újra erőtől duzzad a zöldhasú. Az elmúlt másfél hétben az 1.14-1.15-ős szintről markánsan lefordult az euró/dollár. A későbbiekben egy újabb mélypontba kerülhet a devizapár, akár 1.0460-ig is lemehet majd.
Megjelent: 2015. 05. 27. szerda 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.

Az elmúlt egy-két dónapban tapasztalható dollárgyengülés az elmúlt másfél hétben elég jó bizonyítékokat adott, hogy ez a gyengülés csak átmeneti. Az 1.14, 1.15-ös szintekről markáns lefordulást lehetett látni az EUR/USD kurzusában és újra az erőtől duzzadó dollárról szólnak a hírek. Heti bontásban azt láthatjuk, hogy a múlt héten egy nagyon markáns fordulós gyertyával utasította vissza az 1.14, 1.15 közötti ellenálási szintet az árfolyam és újra a dollár erő, az esésre játszó pozíciók vették át az uralmat. Kovács Karád, devizapiaci szakértő szerint egy újabb mélypont néz ki az EUR/USD, az 1.0460-as szintek alatt alakulhat ki egy markánsabb mélypont, ami után egy hosszabbtávon is egy igen jellegzetes dollárgyengülés rajzolódhat ki. A következő napokban lehet egy kisebb megnyugvás az euró/dollár piacán, akár egy korrekció az 1.1050-es korábbi támaszig, utána viszont további csökkenés várható a kurzusban.

 

 

Kovács Karádinvestordevizapiacdolláreuróusd/cad
Vágott a jegybank, gyengül a forint
15 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács, 1,5 %-ig tarthat az MNB kamatvágási ciklusa. A forint a külpiaci hatásoknak köszönhetően gyengül, az emelkedő olajárak begyűrűznek majd az inflációs adatokba, ami a következő kamatdöntésnél kulcsfontosságú.
Megjelent: 2015. 05. 27. szerda 13:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.

A várakozásoknak megfelelően 1,65 %-os szintre csökkent a magyar alapkamat tegnap, az elemző szerint 1,5 %-on megállhat a kamatvágási ciklus. Az emelkedő olajárak és a forint gyengülése jelentősen hat az inflációs mutatóra, ennek függvényében dönthet a jegybank a további lazításról.

Gyengül a forint

horváth ákoserstemnbforintkamatvágásalapkamat

Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS