SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump győzelmét követően csökkent a decemberi kamatemel - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump győzelmét követően csökkent a decemberi kamatemelés esélye
Donald Trump győzelmét követően felbolydultak a piacok, bár visszafogottabb a helyzet, mint amit korábban vizionáltak. Csökkent a decemberi kamatemelés esélye, ez pozitívan hathat a piaci teljesítményekre - mondta el Heitner Tamás, a Solar Capital kereskedési igazgatója.
Megjelent: 2016. 11. 09. szerda 13:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Heitner Tamássolar capitaltrumpamerikanemesfémekárupiacaranybefektetés

Donald Trump lesz az USA 45. elnöke. Ahogy arra számítani lehetett, Trump győzelme esetén erős piaci mozgások alakulnak ki. Ez meg is történt, bár jóval enyhébb módon, mint ahogy azt előrejelezték a szakértők.

Ilyen esetben a nemesfémek lehetnek a menekülő befektetések, jól teljesíthetnek ebben a kissé zűrzavaros időszakban. Részvények és kötvények tekintetében érdemes lehet megvárni, amíg kicsit kitisztul a kép.

A brexit után Donald Trump megválasztása a második igazán nagy meglepetés az évben. Ez abból a szempontból is érdekes, hogy a világ nagy befektetési bankjai a brexit óta nagy mennyiségű készpénzen ülnek, amelyek arra várnak, hogy elköltsék őket. Ez a piac nyugvásával meg is történhet, kérdés, hogy hova kerülnek majd ezek a pénzek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS