SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A januárban zuhanó földgáz árakat egy új, emelkedő tr - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A januárban zuhanó földgáz árakat egy új, emelkedő trend követhet
Az év eleje óta 35%-ot zuhant, ám hosszú távon derűsek a kilátások a földgáz árfolyamát tekintve. Kovács Karád, a Portfolio Trader vezető elemzőjének véleménye szerint, ez a mostani korrekció beleillik az új emelkedő trend kialakulásának képébe.
Megjelent: 2017. 02. 24. péntek 10:22

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Karádportfolio tradeföldgázgázárbefektetésvétel

Tavaly február óta a földgáz árfolyama szépen menetelt fölfelé, így a piaci pozicionáltság is inkább az emelkedés irányába hatott, így meglepetésként érhette a piacot az a 35%-os zuhanás, amelyet idén januártól kezdve láthattunk.


Ha viszont nagyobb távlatokból tekintünk az árak alakulására, akkor látható, hogy a tavaly óta tartó emelkedés megalapozhatott egy trend kialakulásának, amelyben a most tapasztalható visszaesés egy korrekciót jelent.


Még távolabbról nézve nagyon hasonló trendet figyelhetünk meg 2012-2013-ban, mutatott rá az analógiára Kovács Karád, a Portfolio Trader vezető elemzője. Az akkori eseményekkel összehasonlítva jól látszik a grafikonon a hasonlóság, így nyugodtan bízhatunk abban, hogy a végkimenetel is hasonló lesz, tehát hosszú távú emelkedésben bízhatunk.

2012-2013 folyamán szintén egy jelentősebb korrekció után egy fontosabb támaszszintről tudott ellendülni a földgáz árfolyama.

A 2,4-2,5 dolláros szint vélheten fordulós jelzést adhat majd.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS