SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ilyen magasan idén még nem járt az olaj árfolyama - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ilyen magasan idén még nem járt az olaj árfolyama
Megugrott az olaj árfolyama, miután megszületett a szaúdi-orosz megállapodás arról, hogy nem növelik tovább a szénhidrogén készletek kitermelését, de nem is csökkentik azt. Ha stabilizálódik a kurzus, 40-50 dollár között mozoghat a jegyzés a következő időszakban.
Megjelent: 2016. 04. 13. szerda 11:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Skáre Balázssolar capitalolajszaúd-arábiaoroszországkitermeléskvóta

Az elmúlt időszak nagy kérdése volt, hogy az olaj kurzusa tovább esik-e a 25 dolláros szintekről, avagy emelkedni tud. Egyelőre az elmúlt hónapokat figyelve ez az esés megállt, tegnap 2016 év csúcsára, 41,5 dollárra ugrott a feket arany jegyzése, köszönhetően a szaúdi-orosz megállapodásnak. Ha a megállapodás tényleg nem álhír, akkor az olaj stabilizálódhat a 40 és 50 dollár közti sávban.

41,5 dollárra ugrott a feket arany jegyzése
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS