SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az eredménytelen OPEC ülés ellenére, szépen emelkedik a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az eredménytelen OPEC ülés ellenére, szépen emelkedik az olaj azóta
Azóta, hogy a két héttel ezelőtti OPEC ülésen nem sikerült dűlőre jutniuk a résztvevőknek, gatyába rázta magát az olaj. Míg a találkozót követően 38 dollárig is visszaesett, mostanra az elmúlt 6 hónap rekord szintjein, 45 dollárnál jár a jegyzés.
Megjelent: 2016. 04. 27. szerda 11:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Heitner Tamássolar capitalolajopecfedkitemelés

Az április tizenötödikei hétvégén tartott OPEC ülés nem hozta meg azt az eredményt amiben az Oroszok és a Szaúdiak reménykedtek, ennek ellenére az olaj piaca emelkedni tudott. Míg az ülést követően 38 dollárnál is járt az árfolyam, jelenleg az elmúlt fél év rekord szintjénél, 45 dollárnál tartózkodik a kurzus. Nagy esély van rá, hogy az OPEC által várt 50 dolláros szint is elérésre kerül a közeljövőben. Az elmúlt hetekben rendre egyre alacsonyabb készletadatokat publikáltak az USA-ból és a Fed sem valószínű, hogy kamatot fog emelni a héten. Ezek a hatások mind-mind az olajár emelkedését vetítik elő.

 

Az elkövetkezendő időben az OPEC és a piac által várt 50 dolláros szint is eljöhet az olaj jegyzésében
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS