SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem sok esély van arra, hogy folytatódik ez a nagymérték - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem sok esély van arra, hogy folytatódik ez a nagymértékű emelkedés az olajban
A februári mélypontokhoz képest elég nagyot, több, mint 52%-ot emelkedett az olaj. Még van valamennyi potenciál felfele a grafikonon, de továbbra sincs esély rá, hogy eléri a tavaly, tavalyelőtti szinteket a fekete arany. - mondta el Blahó Levente, a Raiffeisen Bank elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 03. kedd 15:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Blahó Leventeraiffeisenolajemelkedéskitermelésfekete arany

Az olaj, több mint 52%-os növekedést produkált a januári mélypontokhoz képest, viszont nem valószínű, hogy ez a nagymértékű növekedés tovább folytatódjon. Az egyensúlytalanság továbbra is jelent van a piacon, továbbra is többet termelnek, mint amennyi olaj fogy, ám az elmúlt időszakban látott növekedés ennek a trendnek a megváltozásába vetett hit miatt jött létre. A kockázati prémiumok is visszakerültek az olaj piacára különböző leállásoknak köszönhetően, illetve abban is bíznak, hogy az amerikai autózási szezon beindulásával ismét növekedni fog a kereslet.

 

Van még tér az olaj növekedésében, ez sokban függ a dollár jövőbeli alakulásától, ahol az elmúlt napokban látott gyengülés is segítette a fekete arany drágulását. Ám arra továbbra sincsen esély, hogy az olaj kurzusa visszatérjen a tavaly, tavalyelőtti szintekre, arra továbbra sincs esély.

Van még valamennyi emelkedési lehetőség az olajban, de nem fogja megközelíteni az elmúlt évek szintjét

Az elmúlt napok gyengülése a dollár kurzusában is segíthette az olaj erősödését
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS