SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szép elmozdulások voltak a gabona piacon a tegnapi napon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szép elmozdulások voltak a gabona piacon a tegnapi napon
Tegnap közzétették az USDA riport, az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium adatát, melynek következtében masszív elmozdulások voltak a gabonák árfolyamában. A szója jelentőset ment a ment a tegnapi kereskedésben. A kukorica kisebb, 4%-os elmozdulást produkált tegnap.
Megjelent: 2016. 05. 11. szerda 12:35

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vetter Pétersolar capitalárupiacgabonakukorica

Tegnap érdemes volt a gabonák piacára figyelni, ugyanis közzé tették az USDA riportot, az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium adatát, ebből kiderült, hogy a szója esetén a várható termés mennyiség, illetve a raktáron lévő készletek kevesebbek lettek a vártnál. Az áfolyam ennek következtében egy jelentős, 60 pontos emelkedést produkált. A kukoricánál is hasonló adatok jöttek, itt kisebb elmozdulás volt megfigyelhető, 4%-os. Amennyiben elérné a 400 pontos árfolyamot, akkor a korábbi kiugrás, a 440-es szint lehet a következő megálló.

A szója 60 pontos emelkedést produkált az USDA riport hatására

A kukoricánál valamivel kisebb, 4%-os volt az elmozdulás
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS