SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A több, mint 50%-os zuhanás után, kissé feltápászkodot - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A több, mint 50%-os zuhanás után, kissé feltápászkodott az Arabica kávé
Az elmúlt másfél évben az Arabica kávé több, mint 50%-ot esett, de most kicsit tudott emelkedni, köszönhetően az ideálisnál gyengébb időjárásnak, úgyhogy előfordulhat, hogy az elkövetkezendő hónapokban 30-35%-ot is tud felfelé menni a kurzus.
Megjelent: 2016. 05. 19. csütörtök 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Heitner Tamássolar capitalarabica kávéemelkedésidőjárás

Több, mint 50%-os csökkenésen ment keresztül az Arabica típusú kávé árfolyama. Most kicsit vissza tudott erősödni a kurzus, köszönhetően az ideálisnál gyengébb időjárási körülményeknek, illetve annak a várakozásnak, hogy a rekord mennyiségű terméssel nem párosul a kiváló minőségű termés. Ettől a félelemtől vezérelve veszik a piacok az Arabica típusú kávét. Nem kizárt, hogy a következő 6-8 hónapban 30-35%-ot tud majd növekedni az árfolyam.

Előfordulhat, hogy a következő 6-8 hónapban 30-35%-ot tud majd növekedni az árfolyam
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS