SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ámuldoznak a gazdák: drasztikusan nőtt a búza hozama - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ámuldoznak a gazdák: drasztikusan nőtt a búza hozama
A búza most egy érdekes sztori, hiszen óriási hozamot értek el a gazdák, ami egy váratlan túlkínálatot hozhat a piacra. Ilyen esemény a búza piacán nem is volt még, hogy egy év alatt megháromszorozódott volna a termés. Érdemes lesz a következő hónapokban figyelni a termékre.
Megjelent: 2016. 07. 05. kedd 12:43

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Heitner Tamássolar capitalbúzagabonafélék

Az idei év egyik legérdekesebb befektetési terméke az árupiacon az a búza. Az év elején egy jó 20%-os emelkedést produkált a növekvő keresletre és az árupiaci szektorban látott ciklusban látott periódusra. Aztán az elmúlt egy hónap alatt le is dolgozta nagyjából ezt az emelkedést, közel 20%-ot esett a termék. A hozam amit elértek a gazdák olyan drasztikus nagyságban nőtt, hogy váratlan túlkínálatot okozhat a piacra. Hosszútávon, ha az USA és az EU között létrejön a szabadkereskedelmi egyezmény és ha Kubával szemben feloldják az embargót, akkor ez hozhat olyan extra keresletet a piacon, ami egyensúlyba hozhatja az árakat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS