SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hegyimenet várható a kakaó árfolyamában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hegyimenet várható a kakaó árfolyamában
2016 eleje óta be van ragadva a kakaó árfolyama a 2750-3250 közötti sávba. A jelenlegi fundamentumok arra fele mutatnak, hogy az árfolyam észak felé veszi az irányt, akár a korábbi 3400-as csúcsát is áttörheti, ezért érdemes lehet beszállni a kakaóba a 2700-800 körüli szinteken.
Megjelent: 2016. 08. 24. szerda 12:43

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vetter Pétersolar capitalkakaóelefántcsontpartárfolyamtermés

2016 januárja óta a kakaó árfolyama be van ragadva egy sávba, ami a 2750 és a 3250-es szint között található. Az elmúlt időszakban megszaporodtak a hírek a kakaóról hiszen közeleg az időszak, amikor elkedik betakarítani a termést. Jelenleg a legnagyobb exportőr országban, Elefántcsontparton időjárási problémák adódtak, mert nincs meg a szükséges napfény. Az ottani farmerek jóslata szerint szeptemberben még nem fog elindulni a betakarítás. A másik fontos exportőr országban, Ghánában pedig logisztikai problémák adódtak. Vetter Péter, a Solar Capital üzletkötője szerint inkább felfele érdemes pozicionálni magukat a befektetőknek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS