SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A szeptemberi Opec ülés kiemelheti 50 dollár alól az ola - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A szeptemberi Opec ülés kiemelheti 50 dollár alól az olajat
Sokat javult az olaj technikai képe az elmúlt hónapokban, ugyanakkor az 50 dolláros szintet nem tudta megugrani a kurzus. Ha a szeptemberi OPEC ülés jól sikerül, akkor áttörheti az árfolyam ezt a támaszt és további erősödésbe kezdhet az olaj technikai képe.
Megjelent: 2016. 09. 12. hétfő 13:34

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
schiller robinkbc equitasolajelemzésopeckitermelésiránusa

Mozgalmas volt az olaj piaca az elmúlt időszakban, ugyanis a G20-as találkozó keretein belül az Oroszok és a Szaúdiak bejelentettek egy megállapodást az olajpiaci stabilizáció érdekében. Igaz, hogy ez egy kis csalódást okozott a befektetőknek, mert konkrét intézkedésekről nem volt szó, de a szeptemberi OPEC ülés előtt mindenképp egy pozitív előjel lehet. Az amerikai készletek viszont továbbra is történelmi magasságokban vannak és az őszi finomítói karbantartás is tovább emelheti ezeket a készleteket. Előrejelzések szerint hamarosan viszont felzárkózhat az olaj kereslet a kínálathoz, ami egy 50-60 dollár körül árszintet is hozhat. Ezek a szintek viszont azt is jelenthetik, hogy az amerikai palaolaj kitermelők visszatérnek a piacra, ami ismét egy kicsit a túlkínálat felé döntheti a mérleg nyelvét.

 

A technikai kép igen sokat javult az elmúlt hónapokban, de az 50 dolláros szint viszont túl nagy falatnak bizonyult a nyersanyag számára. Ha a szeptemberi OPEC találkozó jól alakul és a résztvevők pozítív hangokat ütnek meg, akkor akár át is törheti ezt fontos szintet az olaj kurzusa.

Ha jól alakul a közelgő OPEC találkozó, akkor akár áttörheti a kurzus az 50 dolláros szintet
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS