SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy lehetéges OPEC megállapodás tarthatja 50 dollár föl - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy lehetéges OPEC megállapodás tarthatja 50 dollár fölött az olajat
Nem várható az olaj piacán jelentősebb emelkedés és az 50 dollár feletti szinteken is akkor tud megmaradni a nyersanyag, ha az OPEC tagországok dűlőre jutnak. A földgáz is érdekes, hiszen ez a nyersanyag lehet majd az átmenet a fosszilis és az elektromos üzemanyagok között.
Megjelent: 2016. 09. 15. csütörtök 15:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorkőolajföldgázopec

Bár a pénz- és tőkepiacok hamar megnyugodtak a júniusi Brexit-szavazás után, néhány éven belül Magyarországot is elérhetik annak hatásai, amennyiben az EU többi tagállama nem pótolja a harmadik legnagyobb befizetőjének számító Nagy-Britannia által az uniós költségvetésbe 2019-2020 között fizetendő 23-24 milliárd eurónyi összeget – derül ki az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzéséből. Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője szerint ebben az esetben hazánk több, mint 400 milliárd forinttól esne el. A brit kilépés első közvetlen hatásai 2017-ben jelentkezhetnek: a brit GDP 1 százalékkal eshet vissza, és zsugorodhat a lakossági fogyasztás is. A Brexit részletei még nem tisztázottak, így biztosan kieső forrásokról még nem lehet beszélni, és elképzelhető olyan megoldás is, melyben a szigetország továbbra is befizetne az uniós költségvetésbe, amiért cserébe széleskörű hozzáférést kapnának az európai piachoz. A világ jegybankjainak vezető problémája a stagnáló infláció, amely elsősorban a korábban zuhanó olajár következménye. Az olaj ára a jelenlegi 45-50 dolláros sávból felfele indulhat, és az év végére 55-60 dollár között mozoghat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS