SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha az OPEC ülésen nem lesz döntés, 40 dollár környék - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha az OPEC ülésen nem lesz döntés, 40 dollár környékére eshet az olaj
A mai nap ér véget az algériai informális OPEC ülés, amit sokat várnak egyesek, de mivel ez nem hivatalos találkozó, ezért nem biztos, hogy dűlőre jutnak a felek. Ha nem lesz döntés semmilyen irányba, akkor az olaj kurzusa 40 dollár környékére zuhanhat vissza.
Megjelent: 2016. 09. 28. szerda 16:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vetter Pétersolar capitalárupiacolajopecalgériairánszaúd-arábia

A mai napon ér véget az informális algériai OPEC ülés, amitől bizonyos piaci szereplők sokat várnak, de mivel az ülés nem hivatalos, ezért nem biztos, hogy fog döntés születni. Az utolsó információk azok voltak, hogy a szaúdiak felajánlották Iránnak, hogyha Irán befagyasztja az olaj termelését, akkor Szaúd-Arábia hajlandó csökkenteni a kitermelést. Ebbe az üzletbe Irán nem ment bele, ami miatt a tegnapi napont esett az olaj jelentősebben. Ha a mai napon nem születik megállapodás a kitermelésről, akkor a fekete arany kurzusa 40 dollár környékére eshet vissza.

Ha nem születik megállapodás a kitermelésről, akkor 40 dollár környékére eshet az árfolyam
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS