SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A bizonytalanság lefelé fogja nyomni az olajat a közeljö - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A bizonytalanság lefelé fogja nyomni az olajat a közeljövőben
Míg a legutóbbi informális OPEC ülésen fölröppent az, hogy a tagok készek megállapodni a kitermelés csökkentésről, ám nemrégiben a második legnagyobb kitermelő, Irak ezt cáfolta. A magas fokú bizonytalanság ismét 45 dollár környékére nyomhatja le az olaj árát.
Megjelent: 2016. 10. 26. szerda 16:31

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vetter Pétersolar capitalolajopeckitermelés

Az OPEC-el kapcsolatos hírek mozgatták mostanában az olaj árfolyamát. A legutóbbi informális ülésen felröppent a hír, miszerint a tagországok készek csökkenteni az olaj kitermelését. Ennek eredményeképpen 15%-ot emelkedett a fekete arany kurzusa, jelenleg is 50 dollár körül mozog az árfolyam. Ezeket a híreket az utóbbi napokban Irak cáfolta és az ő elutasító véleményén van Irán, Líbia és Nigéria is, amely egy jelentős tábort, nagyjából az 1/3-át jelenti a tagországoknak. Ez a bizonytalanság lejjebb viheti az olajnak a kurzusát és ismét 45 dollár körül lehet a fekete arany grafikonja.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS