SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha nem lesz OPEC megegyezés, akkor könnyedén lecsúszhat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha nem lesz OPEC megegyezés, akkor könnyedén lecsúszhat 40 USD alá az olaj
November 30-án lesz az OPEC ülés Bécsben, ahol a kitermelés befagyasztásáról vagy csökkentéséről próbálnak majd megállapodni a felek. A piac szeretné a megállapodást, ám nem könnyű a helyzet. Ha nem lesz megállapodás akkor 40 alá, ha lesz akkor 60 dollárig is el mehet az olaj.
Megjelent: 2016. 11. 23. szerda 16:26

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Vetter Pétersolar capitalolajirakiránopeckitermelés

Közeleg az OPEC hó végi ülése, ahol a piac nagyon erősen arra koncentrál, hogy végre meg fognak állapodni a felek az olajkitermelés csökkentéséről. Nem könnyű a helyzet, mivel Irak és Irán is eléggé ki akarja húzni magát ez alól. Tegnap az iráni külügyminiszter azt nyilatkozta, hogy ők teljesen egyetértenek a befagyasztásról vagy csökkentésről szóló tervvel, akkor, ha Irán növelheti a kitermelését. Vetter Péter, a Solar Capital üzletkötője szerint nem lesz megegyezés a felek közt. Amennyiben ez a forgatókönyv valósulna meg, akkor akár 40 dollár alá is bezuhanhat az olaj kurzusa.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS