SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vannak arra utaló jelek, hogy tovább folytatódhat az olaj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vannak arra utaló jelek, hogy tovább folytatódhat az olaj lejtmenete
A szerdán megjelent amerikai olajkészlet adatokra jelentős eséssel reagált a fekete arany kurzusa, amiből kikerült az utóbbi időt jellemző 53-55 dolláros sávból. A fundamentumok azt sejtethetik, hogy folytatódni fog a kurzus esése a jövőben.
Megjelent: 2017. 03. 09. csütörtök 11:24

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbolajkitermelési adatokárfolyamesés

A szerdai nagy olajesésnek köszönhetően a fekete arany kurzusa kikerült az utóbbi időben 53-55 dolláros kereskedési sávból. Ebben a mozgásban az volt az érdekes, hogy korábban nagyon sok pozitív hír jelent meg, amelyeknek emelniük kellett volna az árfolyamot, de mégis ezen szintek körül stagnált a kurzus és a mostani rossz hírre nagyon gyorsan lefordult negatív irányba. Ezek után sejthető, hogy fundamentális szempontból valami nincs rendben, ennek egy oka pedig lehet, hogy visszatértek az amerikai nem konvencionlális kitermelők a piacra. Wéber Tamás, az MKB Bank portfóliómenedzsere szerint a következő időszakban folytatódhat az olajárak esése.   
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS