SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az 50 dollár alatti WTI jó vételi pozícióval kecsegtet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az 50 dollár alatti WTI jó vételi pozícióval kecsegtet
Március elején egy kisebb 5-6 dolláros esést szenvedett el a WTI olaj árfolyama, ami az amerikai kitermelési adatoknak volt köszönhető. Pletser Tamás, az Erste olajpiaci szakértője szerint, némi emelkedés jöhet, 50 és 60 dollár közti árral számolhatunk a közeljövőben.
Megjelent: 2017. 03. 17. péntek 13:38

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pletser Tamásersteolajkitermelésárfolyamemelkedésopecpalaolaj

Március elején 5-6 dollárral esett a WTI típusú olaj ára, ami azzal magyarázható, hogy az amerikai kitermelőknek lényegesen nagyobb mennyiség van a birtokában, mint amire a piac számított. A kőolaj termelők közötti háború tovább zajlik, míg az amerikaiak többet termeltek, az OPEC tagállamok jobban tartották magukat a novemberi megállapodáshoz. A mostani szintről némi emelkedés lehetséges, az 50-60 dollár közötti sávba kerülhet a fekete arany kurzusa. Fontos kiemelni, hogy nagyon magas jelenleg a vételi pozíciók aránya a fedezeti alapokon belül, ami hirtelen olajár esés esetén likvidálja a pozicióit és további jelentős csökkenéshez vezethet. Amennyiben ez megtörténik, akkor az 50 dollár alatti szint jó vételi pozíció lehet a befektetőknek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS