SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az 50-55 dolláros sáv alatt maradhat az olaj a jövőben - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az 50-55 dolláros sáv alatt maradhat az olaj a jövőben
Az olaj árfolyama több napos csökkenés után kedden 3,5 hónapos mélypontot ért el, majd szerdán fordulat következett a chart-on, a meglepő amerikai készletadatoknak köszönhetően. A kockázatok jelenleg lefele mutatnak, nem valószínű, hogy 55 dollár felé emelkedik a kurzus.
Megjelent: 2017. 03. 16. csütörtök 13:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dénes Szilárdmkbolajárfolyamcsökkenésmélypontemelkedésopec

Több napos csökkenés után az olaj árfolyam, egy legutóbb novemberben látott mélypontot ért el, aminek a hátterében az áll, hogy Szaúd-Arábia februárban a kitermelést ismét 10 millió dollár/hordó felé emelte. Szerdán azonban fordulat következett az árfolyamban a megelepetést okozó amerikai készlet adat miatt. További lökést adott az árfolyamnak a FED szerdai kamatemelése és, hogy Yellen kommunikációja enyhébb volt a vártnál, amire 120 pontos EUR/USD emelkedés volt a reakció. A fundamentumok jeleneleg lefele mutatnak az olajnál, így nem valószínű, hogy az 50-55 dolláros szintet meghaladja a fekete arany kurzusa.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS