SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Holnap ül össze az OPEC. Mire számíthatunk? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Holnap ül össze az OPEC. Mire számíthatunk?
Holnap ülnek össze az OPEC tagországok olajminiszterei, hogy döntsenek a korábbi kitermelés-csökkentéssel kapcsolatos egyezség kiterjesztéséről. Gaál Gellért, a Concorde Értékpapír Zrt. részvényelemzője öt lehetséges szcenáriót lát elképzelhetőnek az ülést követően.
Megjelent: 2017. 05. 24. szerda 16:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordeopecolaj

Az előző félévben az egyezség nem járt sikerrel, hiszen nem tudták lecsökkenteni a globális olajkészleteket a megcélzott öt éves átlagos szintre. Emiatt a piac is azt árazza, hogy valószínűsíthető ennek a kiterjesztése, illetve egy három hónapos plusz kiterjesztés jöhet.

Öt kimenetelt látnak az elemzők elképzelhetőnek. Az aktuális olajáraktól sok minden függ, jelenleg a WTI 51-52-es tartományban tradel. Csütörtök délutánra ez akár 1-2 dollár feljebb is lehet majd.

a WTI típusú olaj alakulását mutatja a az lényegesebb piaci történések fényében

Messze vannak az OPEC által kitűzött céloktól a készleteket tekintve
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS