SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Év végéig 50 dollár alatt maradhat a WTI olaj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Év végéig 50 dollár alatt maradhat a WTI olaj
A WTI típusú olaj nem igazán tud 50 dollár fölé kerülni és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is marad ezeken a szinteken. Akkor tudna kikerülni ebből a kereskedési sávból, ha nagyon pozitív hírek érkeznének a fekete arany piacáról - véli Pletser Tamás, az Erste olajipari elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 18. péntek 08:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pletser Tamásersteolajwtiárfolyam

Nagyon komoly technikai határnak tűnik az 50 dolláros szint az olaj kurzusában. Ezen érték felett a palaolaj termelők nyereségessé válnának, így a piac nem számít rá, hogy ez az emelkedés bekövetkezne. Fontos fejlemény volt a piacon az utóbbi napokban, hogy a kínai termelés a várakozásokhoz képest jócskán elmaradt, ami szintén itt marasztalja az olaj árfolyamát. Pletser Tamás, az Erste Befektetési Zrt. olajipari elemzője úgy véli, hogy ez a trend maradni fog az év végéig és csupán, ha nagyon jó hírek érkeznek, akkor mozdulhat el felfelé a fekete arany.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS