SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A geopolitikai bizonytalanságok hajthatják továbbra is az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A geopolitikai bizonytalanságok hajthatják továbbra is az aranyat felfele
Szépet ment felfele az arany utóbbi időben, ez a trend főleg az instabil geopolitika miatt volt. Ilyen volt például az észak-koreai feszültség, Donald Trump kaotikus politikája és az EU szkeptikus hangok megerősödése Európában. Ezek a bizonytalanságok tovább emelhetik az aranyat.
Megjelent: 2017. 09. 26. kedd 11:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Schmidt Kálmánaranypiac.huaranyárupiacbrexitdollár

Az arany bő 10-15%-os emelkedésében leginkább a geopolitikai feszültségek, mint például az elmúlt hónapokban jelentkező észak-koreai konfliktus, a Brexit és ez által az Európában felerősödő EU szkeptikus hangok és Donald Trump zavaros politikája játszott szerepet. A másik fontos tényező az arany hegymenetében a dollár gyenge teljesítménye. A legutóbbi FED kamatdöntő ülésen ismét szigorodó monetáris politikáról szólt a fáma, amit az arany egy 1%-os árfolyameséssel reagált le, ám ezt az eseményt nem érdemes túlértékelni - véli Schmidt Kálmán, az Aranypiac.hu ügyvezető igazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS