SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Íme a fontosabb infók, melyeket a francia elnökjelöltekr - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Íme a fontosabb infók, melyeket a francia elnökjelöltekről tudni érdemes
Túl vagyunk a francia elnökválasztások első fordulóján és leszűkült két jelöltre a kör, Macron-ra és Le Pen-re. Nagy Andrással, az Erste Befektetési Zrt. elemzőjével, a két potenciális befutó politikáját és esélyeit vizsgáltuk meg.
Megjelent: 2017. 04. 25. kedd 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Nagy Andráserstemarine le penemanuel macronfrancia választások

Marine Le Pen egy szélsőjobboldali politikus, akinek nagyon drasztikus elképzelései vannak Franciaország jövőjét illetően. Ha megválasztanák kilépne az eurozónából és ezzel együtt egy jelentős inflációt is gerjesztene az országban, amivel megpróbálná a növekedést előrelendíteni. Az ő győzelme mindenképpen negatív lenne az eurozóna jövőjére nézve, hiszen a Brexit-et követhetné a Frexit is. Ezzel szemben a függetlenként induló Emanuel Macron sokkal inkább egy középutas politikát követ. Tervei között szerepel az ország versenyképességének növelése és lazítana a munkaerőpiaci szabályokon, ami a tőzsdei vállalatoknak kedvező lenne. Macron több pontos is adólazítást tervez, illetve egy infrastruktúrális fejlesztést is szeretne megvalósítani.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS