SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
OTP, MOL, Magyar Telekom. Nyakunkon a gyorsjelentési szezon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

OTP, MOL, Magyar Telekom. Nyakunkon a gyorsjelentési szezon. Mire számíthatunk?
Pénteken már jelentett a Richter, ezzel elindult hazánkban is a gyorsjelentési szezon. A Magyar Telekom lesz a következő, ők augusztus 2-án jelentenek. Az árbevétele várhatóan növekedni fog, a profit azonban kissé elmaradhat a tavalyitól. Várjuk a Mol és az Otp beszámolóját is.
Megjelent: 2017. 08. 01. kedd 16:11

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Miró Józsefersteotpmolmagyar telekomgyorsjelentés

A Magyar Telekom augusztus 2-án, piaczárás után teszi közzé az eredményét. Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint elmaradhat a tavalyi 10,7 milliárdos profittól. Az árbevétel valószínűleg növekedni fog, ez elsősorban az információ technológiai árbevételnek köszönhető. Az uniós projektek kapcsán a kevésbé fejlett régiókban zajló fejlesztéseknek köszönhetően növekszik az árbevétel. Ezeknek a jövedelmezősége viszont sokkal alacsonyabb, mint hagyományosabb beruházásoknak. A vezetékes bevételek továbbra is csökkennek, miközben a mobilos bevételek tovább növekednek. Ezen hatások eredményeképpen várhatóan kb. 10 milliárd forint körül alakul majd a profit ebben a negyedévben.

A Mol augusztus 4-én teszi közzé eredményét. Néhány szektortársa már túl van a gyorsjelentésen, ők nagyon jó eredményeket publikáltak. A Molnak is jól alakult a negyedév, gyakorlatilag minden üzletiszegmensben a tisztított eredmények jobban alakultak, mint tavaly. A tisztított operatív eredmény akár 40%-kal emelkedhet.

Az Otp augusztus 11-én teszi közzé az eredményeit, mely a várakozások szerint jó eredményeket foglal magába. A tisztított eredményt illetően 25%-os profitbővülésre lehet számítani.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS