SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jó eredmények, kiemelkedő utasforgalom a Ryanair-nél! - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jó eredmények, kiemelkedő utasforgalom a Ryanair-nél!
Kiemelkedő utasforgalmi adatokat publikált a Ryanair fapados óriás, a brüsszeli terrorcselekmények, illetve a sztrájkok sem szóltak közbe. Ha a britek kilépnének az EU-ból, az nagyot ütne a légitársaságokon, Brexit esetén az EasyJet és a Ryanair is nagyot eshet.
Megjelent: 2016. 04. 04. hétfő 16:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcorderyanaireasyjetutasforgalomlégitársaság

28%-kal növekedett az utasforgalom (év/év alapon) március hónapban a Ryanair-nél, dacára a sztrájkoknak, illetve a brüsszeli terrorcselekményeknek. A légitársaságok sérülékenysége nagyban függ a Brexittől, az EasyJet a legérzékenyebb erre, hisz náluk az árbevétel több mint 50%-a Nagy-Brittaniából származik, illetve ezt fontban számolják. A Ryanair-nél 30% ez a szám, Brexit esetén az árfolyam hevesen reagálna, jó beszállási lehetőség lehet ebben az esetben az árfolyamban.

A Ryanair árfolyama az utasforgalmi számokat követően

A Ryanair és az EasyJet árfolyamai
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS