SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A nagy hal megette a kicsit: nagybevásárlást tartott az o - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A nagy hal megette a kicsit: nagybevásárlást tartott az osztrák Immofinanze
600 millió eurós részvényvásárlási tranzakciót jelentett be az osztrák ingatlanipari cég, az Immofinanze. A vállalat 26%-os tulajdonrészt fog vásárolni a konkurens CA Immo-ban. A bejelentést követően 11%-ot emelkedett a részvény, majd visszakorrigált, jelenleg 3%-os pluszban van.
Megjelent: 2016. 04. 18. hétfő 15:40

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcorderészvényingatlancégimmofinanzecaimmoo1

Ma jelentette be az osztrák ingatlanipari cég, az Immofinanze, hogy 26%-os részesedést fog vásárolni a konkurens CA Immo vállalatban. A tranzakció összértéke nagyjából 600 millió euró, ami részvényenként 23,5 millió eurónak felel meg. Ezzel több, mint egy 30%-os prémiumot adnak a befektetőknek. Az árfolyam a bejelentés után 11%-ot emelkedett, majd visszacsorgott, jelenleg 3%-os pluszban áll, nagyjából 18 euró körnényén.


Érdekesség, hogy a CA Immo már korábban kísérletet tett az Immofinanz megvásárlására, de csak 6%-os tulajdonrészt sikerült szereznie a cégben, amivel nem szerezte meg a cégben a többségi tulajdont. Ám jelenleg forult a kocka és a nagyobb hal (Immo Finanze) vásárolta meg a kisebbet (CA Immo) és nem fordítva.

A részvény a bejelentés után 11%-ot emelkedett

Az CA Immo-nak 6%-os tulajdona van az Immofinanze vállalatban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS