SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Összesen 8,9%-os eredménycsökkenést várnak az elemzők - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Összesen 8,9%-os eredménycsökkenést várnak az elemzők a gyorsjelentésekben
Izgalmas hét vár a befektetőkre, ugyanis 280 darab S&P 500 és Stoxx 600 komponens fog jelenteni. Az elemzők összesen 8,9%-os eredménycsökkenést várnak az amerikai cégek számaitól. Továbbá 2 fontos jegybank is tart kamatdöntő ülést, az amerikai Fed és a Bank of Japan is.
Megjelent: 2016. 04. 25. hétfő 10:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordegyorsjelentésapplefedbojusdjpy

Izgalmas hét elé nézünk, ugyanis két fontos jegybanki ülés mellett, 280 darab európai és amerikai cég fogja publikálni gyorsjelentését. Azt érdemes kiemelni az amerikai cégek oldaláról, hogy az eredmény várakozások romlottak a március végi szintekhez képest, összesen 8,9%-os csökkenésre számítanak az elemzők.

Fontos lesz a héten érkező Apple gyorsjelentés, a Bloomberg elemzői nagyjából 2 dolláros EPS-re számítanak. A befektetők fókuszában azonban az lesz, hogy hogyan alakultak az Iphone értékesítési számai, a piaci konszenzus nagyjából 50 milliárdos eladással számol.

A Fed és a Bank of Japan is kamatdöntő ülést tart a héten. Az elemzők az amerikai jegybanktól nem várnak semmi változást, ugyanakkor kommunikáció szempontjából érdemes figyelni. A Bank of Japan részéről viszont további lazításra lehet számítani, erre reagált a múlthéten gyengülő japán jen is.

Az Apple részéről 2 dolláros EPS-re számítanak az elemzők

A közelgő japán jegybanki ülésre, ahol várhatóan lazítás lesz, csökkenéssel reagált a jen
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS