SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy kitörés esetén, az 1.2-es szint felé lőhet ki az eu - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy kitörés esetén, az 1.2-es szint felé lőhet ki az euró/dollár
A hét a devizapiacok szempontjából lesz érdekes, azon belül is az EUR/USD kurzusra lesz érdemes fókuszálni. Az USA-ból érkező makroadatok fogják rángatni az árfolyamot, érkezni fog ISM feldolgozóipari index és ADP foglalkoztatottsági adat is, úgyhogy nem fogunk unatkozni.
Megjelent: 2016. 05. 02. hétfő 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordedevizapiaceur/usdusabuxgyorsjelentés

Ez a hét a makronaptár szempontjából a devizáknak kedvez, főként az amerikai fizetőeszköz lesz a befektetői fókuszban. A dollár az euróval szemben jelenleg 1,15 körül mozog, egy kitörés esetén egy további lendületes emelkedés következhet be az 1,2-es szint fele. Ez azonban attól függ, hogy a héten hogyan fognak alakulni a makrogazdasági események. Elsősorban az USA-ból várunk fontos adatokat, jönni fog ISM feldolgozóipari index és ADP foglalkoztatottsági adat is.

 

A héten a hazai részvénypiac is fontos lesz, mivel, a napokban fogja közzétenni három fontos magyar bluechip a gyorsjelentését. A hét elején fog jelenteni a Magyar Telekom, majd a hét második felében a MOL és a Richter számait fogjuk megismerni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS