SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A rossz ipari termelés taszította háromhavi mélypontra a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A rossz ipari termelés taszította háromhavi mélypontra a forintot
A gyengére sikerült ipari termelési adatot követően csúnyát esett a forint az euróval szemben, 315 forint fölé emelkedett a árfolyam. További fontos adatok befolyásolhatják a kereskedést a héten, ilyen a hazai GDP adat OTP gyorsjelentés és a csütörtöki MSCI átsúlyozás is.
Megjelent: 2016. 05. 09. hétfő 15:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordemagyar gazdaságipari termelés

3 havi mélypontjára sikerült visszaesnie a forintnak az euróval szemben, a rossz ipari termelési adat következtében. Jelenleg 315 forint fölött van a kurzus árfolyama. Fontos lesz a héten érkező magyar GDP adat, az elemzők 0,4%-os bővülést várnak, bár olyan véleményt is hallani, hogy 0%-os, vagy az alatti volt a negyedéves GDP változás. Pénteken érkezik OTP gyorsjelentés és ami még fontos lehet a héten, hogy csütörtökön jelent az MSCI avval kapcsolatban, hogy változtat az index súlyokon. Ez valószínűleg a magyar piac szempontjából nem fog változást jelenteni.

Három havi mélypontra esett vissza az EUR/HUF a rossz makroadatot követően
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS