SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szép számokat közölt a Ryanair, de a jövőben érdemes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szép számokat közölt a Ryanair, de a jövőben érdemes óvatosnak lenni
Sikeres évet zárt a Ryanair, az utasforgalom 18%-al, míg a profit 43%-al nőtt. A jövő évi várakozásait viszont lejjebb vitte a cég, aminek többek között a Brexit és az olaj árfolyam növekedésétől való félelem az oka. A borús kilátások miatt érdemes vigyázni a jövőben a papírral.
Megjelent: 2016. 05. 23. hétfő 13:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcorderyanairvárakozásoknövekedéseasyjet
Sikeres 2016-os évet könyvelhet el a Ryanair. Szép növekedés ment végbe a cégben, az utasforgalom 18%-al nőtt, míg a profit soron 43% volt az emelkedés. Ám a 2017-es évre pesszimistább előrejelzést tett a cég. A Ryanair a második legérzékenyebb légitársaság az easyJet után az angol piacra/fontra, így érthető, hogy mindent elkövetnek a Brexit megakadályozására. Ezenkívül az utóbbi időkben megnövekedett terrorveszély és a franciaországi sztrájkokkal is a jövőbeli kilátások rontására adhat okot.
 
Az olaj árfolyam emelkedésétől való félelem is fokozza a rossz kilátásokat a jövő évre nézve. Most jelenleg 62 dolláros hordónként árban van fedezve a cég. A 2018-as fedezés 50 dollárra csökkent le, amivel nagyjából elérte a mostani piaci szintet.

A Ryanair nagyon érzékeny lenne az esetleges Brexit-re

Az olaj árfolyamemelkedésétől való félelem is fokozza a rossz kilátásokat a jövő évre nézve

Szép számokat közölt a 2016-os a Ryanair
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS