SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A csonka hét ellenére pörgős lesz a gazdasági naptár - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A csonka hét ellenére pörgős lesz a gazdasági naptár
Amerikában és Nagy-Britanniában is szünetel ma a kereskedés, de a fennmaradó négy napban nem fogunk unatkozni. Érkezik az USA-ból munkaerő piaci adat, a becslések szerint 160 000 fővel bővült a nem mezőgazdaságban dolgozók száma. EKB kamatdöntésre is várunk a héten.
Megjelent: 2016. 05. 30. hétfő 16:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csababmiadp adatmunkaerőpiacdollárusa

A hét csöndes kezdése ellenére, bővelkedni fogunk makroadatokban. Európában és amerikában számos BMI index fog napvilágot látni. Az USA-ból még jönni fog két munkaerőpiaci adat, az elemzői előrejelzések szerint 160 000 fővel bővült a mezőgazdaságon kívűl dolgozók száma. Az efölötti adat dollárerősítő lenne és azt mutatná, hogy az amerikai gazdaság kezd helyrerázódni. Jön a Bézs könyv és EKB kamatdöntő ülés is lesz. Mario Draghi-ék nem valószínű, hogy változtatni fognak az irányadó rátán. 

A héten érkezik ADP adat a tengerentúlról

A jó foglalkoztatottsági adat erősítené a dollárt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS