SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megsínylette a font a legutóbbi Brexit eredményeket - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megsínylette a font a legutóbbi Brexit eredményeket
A múltheti rosszul sikerült amerikai munkaerőpiaci adatok adatok után komolyabb esések látszódtak a tőzsdéken. Ez a hét a Brexit jegyében fog telni, a legutóbbi poll-ok pesszimisták voltak, ami le is csapódott a fontban, a forinttal szemben 395-re gyengült a brit fizetőeszköz.
Megjelent: 2016. 06. 06. hétfő 11:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordebrexitbritanniaeufont

A múltheti amerikai munkaerőpiaci adatok nem sikerültek túl jól, amit a piacok le is reagáltak komolyabb eséssel. Nap végére viszont erőre kaptak a piacok és a mai nap is pluszban kezdődött a tőzsdén. A héten a legfontosabb, hogy hogyan fognak alakulni a brexit-el kapcsolatos felmérések. A hét elején több olyan Poll jelent meg, ahol a kilépésre voksolók voltak többségben. Ettől a font is markánsan elkezdett gyengülni, a forinttal szemben például 395-re gyengült a deviza. A héten nem lesz túl sok komolyabb makroadat, egyedül Janet Yellen beszédére lesz majd érdemes odafigyelni. A magyar piaccal kapcsolatban fontos lehet, hogy CECE index átsúlyozás lesz.

A vártlál rosszabbul sikerült ADP adatra eséssel reagáltak a piacok

A legutóbbi exit poll-okra esett a font, a forinttal szemben jelenleg 395-ön áll
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS