SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Brexit okozta félelem letaszította a tőzsdéket - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Brexit okozta félelem letaszította a tőzsdéket
Jelentős esésekkel indult a kereskedés az európai és az ázsiai piacokon, a DAX több, mint 100 pontos mínuszban indította a mai napot. Ez a negatív hangulat főleg a Brexit-el kapcsolatos félelemnek tudható be, amit még jobban erősítenek a legutóbbi evvel kapcsolatos felmérések.
Megjelent: 2016. 06. 13. hétfő 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordebrexitbritannianépszavazásfont

Komoly eséssel kezték a hetet az európai és az ázsiai piacok, amit a főként a Brexit-el kapcsolatos bizonytalanság idézett elő. A DAX index több, mint 100 pontos mínusszal nyitotta meg a mai napot. A befektetőkön látszik, hogy kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak, mivel ismét olyan népszavazási felmérések jöttek, amelyek a Brexit malmára hajtják a vizet.

 

A héten fontos esemény lesz a FED kamatdöntő ülése is, a múltkori rendkívül gyenge munkaerőpiaci adat után az elemzpk nem számítanak kamatemelésre. A sajtótájékoztatón Yellen beszédére lesz érdemes figyelni, ahol elmondja majd az elnökasszony, hogy milyen kockázatokat.

A DAX index több, mint 100 ponttal kezdte az eheti kereskedést

Az EUR/GBP opciós piacán 2008 óta nem volt ekkora a volatilitás
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS