SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Goldman Sachs szerint a Belgák ellen fogunk játszani - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Goldman Sachs szerint a Belgák ellen fogunk játszani
Jó hangulatban indult a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, ami a legfrissebb exit poll-oknak köszönhető. Bár jelenleg a maradni vágyok kerültek többségbe, nagy még a bizonytalanság. A Goldman Sachs szimulációja szerint a magyar válogatott a Belgák ellen fog játszani.
Megjelent: 2016. 06. 20. hétfő 10:47

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordebrexitfonttőzsdeebmagyar válogatottgoldman sachs

3% feletti plusszokat is lehet látni a nyugat-európai tőzsdéken. Ez a jó hangulat annak köszönhető, hogy a legfrissebb exit poll-ok szerint többségbe kerültek a maradni vágyók Nagy-Britanniában. Ennek ellenére még mindig magas a bizonytalanok tábora, ezért magasfokú volatilitásra kell számítanunk a hét fennmaradó részében. A font piacán azt lehet látni, hogy 2008 óta nem látott magasságokba emelkedett az opciós volatilitás.

 

A Goldman Sachs készített egy szimulációt az EB kapcsán, amiből az jött ki, hogy a magyar válogatott a belgákkal fog játszani a kieséses szakasz első körében, ahol hazánk 1-1-es döntetlen után, a hosszabításban 11-esekkel ki fog esni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS