SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hamarosan érdekes lehet a Wizzair vevői szemmel - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hamarosan érdekes lehet a Wizzair vevői szemmel
A Brexitet részvényfronton a légitársaságok papírjai szenvedték meg. Az IAG és a Easyjet is lejjebb módosította az eredményvárakozásait. A Wizzair részvénye is jelentőset esett, összesen 20%-os mértékben. A magyar kötődésű légitársaság érdekes lehet hamarosan vételi oldalon.
Megjelent: 2016. 06. 27. hétfő 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcordebrexitlégitársaságokwizzairryanairiag

A múlt héten úgy határozott Nagy-Britannia, hogy elhagyja az EU-t nagy valószínűséggel. Ezt a döntést legjobban a légitársaságok részvényei szenvedték meg, hiszen az egységes eurozóna sok lehetőséget biztosított nekik eddig. Az Easyjet, IAG és a Wizzair részvényei hevesen esni kezdtek, az utóbbi papírja a -20%-ot is meghaladta mostanra. Érdemes odafigyelni erre a részvényre, hogy a Brexit hosszútávon milyen hatást gyakorol rá. A Wizzair árbevételének 15-20%-a az Egyesült Királyságból jön, így valószínűleg hamarosan érdekes célpont lehet vételi oldalról.

Jelentősen estek a légitársaságok részvényei a Brexit hatására

A Wizzair mostanra 20%-ot is csökkent, hamarosan érdekes lehet longolás szempontjából
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS