SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A héten képet kapunk az USA munkaerőpiacának állapotár - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A héten képet kapunk az USA munkaerőpiacának állapotáról
A mai nap nyugis a kereskedés szempontjából, mivel Amerikában a Függetlenség Napját ünneplik. A hét további része viszont érdekes, jön munkanélküliségi adat, amiből sok minden kiderülhet az USA gazdaságáról. Hazánkról pedig pénteken fog a Moody's ítéletet mondani.
Megjelent: 2016. 07. 04. hétfő 11:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka CsabaconcordeusagazdaságmunkanélküliségFED

Amerikában ma ünneplik a Függetlenség Napját, emiatt elég csendes hétfői kereskedésre számíthatunk. Látszik ez a tendencia a forgalmi adatokon is, nagyon alacsony az aktivítás a tőzsdéken. Ettől függetlenül izgalmasnak ígérkezik a hét az USA piacán, több makroadat is napvilágot fog látni. Az előző FED ülés jegyzőkönyve fog megjelenenni és pénteken pedig a várt munkanélküliségi adat. Az előző adat rendkívűl gyengére sikerült, a mostani konszenzus szerint, nagyjából 180 ezer fős bővülés várható. Ebből a számból az is kiderülhet, hogy az előző csak egy szezonális gyengülés volt. A magyar piacról érdemes kiemelni, hogy a Moody's pénteken teszi közzé hazánkról a legfrissebb anyagát.

A pénteki USA munkanélküliségi adat több szempontból lényeges lesz
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS