SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Visszaesőben az amerikai cégek profitja, de az S&P500-t ez - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Visszaesőben az amerikai cégek profitja, de az S&P500-t ez hidegen hagyja
A Factset elemzése alapján piaci elemzők úgy gondolják, hogy várhatóan 2016 során 5%-nál nagyobb mértékben esnek majd az amerikai vállalati profitok. Ehhez képest az 500 legnagyobb amerikai részvényt tömörítő SP500 csúcs közelében vára a nyitást. Csütörtökön ülésezik a BoE is!
Megjelent: 2016. 07. 11. hétfő 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordeamerikausagyorsjelentésvállalati profitfactsetbank of england

Az amerikai határidős indexek alapján nagyon úgy tűnik, hogy az S&P500 új történelmi csúcson kezdheti a hetet. Ez amiatt történhet, mert a múlt héten nagyon jó munkanélküliség adat (Non Farm Payrolls) érkezett az USA-ból, és ennek alapján optimizmus látható a nyugat-európai piacokon is.

Kezdődik a gyorsjelentési szezon. Kicsit távolabbról ha megnézzük az S&P500 vállalatait, akkor arra számítanak a Factset által készített elemzői felmérés alapján a szakértők, hogy 5,6%-al fog csökkenni éves szinten a vállalatok profitja és ez már az ötödik negyedév lesz, amikor visszaesés látható a vállalati profitokban. Erre 2008 óta nem volt példa - fejtette ki Sinka Csaba, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.

Nagyon jó NFP adat jött pénteken

Csúcsformábn az SP500

Mintha megnyugodni látszana a font piaca
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS