SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Brexit óta a héten először ülésezik az ECB, fontos l - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Brexit óta a héten először ülésezik az ECB, fontos lesz a kommunikáció
Mérsékelt optimizmussal indult el az eheti kereskedés, a hét fókuszában a tengerentúli gyorsjelentések lesznek. Európában fontos esemény, a csütörtöki ECB ülés, ami az első lesz a britek kilépése óta. Érdemes lesz odafigyelni Mario Draghi kommunikációjára.
Megjelent: 2016. 07. 18. hétfő 11:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordeusagyorsjelentésekecbbmimario draghibrexit

Mind az amerikai, mind pedig az európai határidős indexek mérsékelt optimizmust mutatnak a hét elején. A fókuszban most az amerikai gyorsjelentések lesznek, de fontos makroadatok is napvilágot látnak a tengeren túlról. Európában csütörtökön fog ülésezni az Európai Központi Bank, ahol nem valószínű, hogy változtatni fognak az irányadó rátán. Viszont mivel ez az első ECB ülés a Brexit óta, emiatt érdemes lehet Mario Draghi kommunikációját figyelni evvel kapcsolatban.

Csendes optimizmus látszik a nemzetküzi tőzsdéken
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS