SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy kivételével jól vizsgáztak a bankok a stressztesztek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy kivételével jól vizsgáztak a bankok a stresszteszteken
Péntek este publikálta az Európai Bankhatóság a banki stressztesztek eredményeit. Nagy izgalmak voltak, de végül nagyrészt az összes bank jól vizsgázott egy kisebb olasz pénzintézet kivételével. Most jöhet egy megkönnyebbülés a piacon és elkezdődhetnek a tőkeemelések.
Megjelent: 2016. 08. 01. hétfő 11:21

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Le Phuong Hai Thanhconcordebankokstressztesztolaszország

Pénteken este tette közzé az Európai Bankhatóság az idei stresszteszt eredményeit. 2014-ben volt már egy hasonló vizsgálat és ezt ismételte meg a hatóság azzal a különbséggel, hogy itt most nem szerepeltek görög és portugál bankok. Nagy volt az izgalom, ugyanis év eleje óta elég rosszul teljesítettek a bankok főleg olaszországban, ahol leginkább a Monte Dei Pashi nevű pénzintézet került nyomás alá. Ezen a bankon kívűl a többi jól teljesített és átment a teszten. Most fog lesz igazán nagy munka a Bankhatóságnál, hiszen elkezdődhetnek a tőkeemelések.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS