SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hosszútávon a jó fundamentumok felértékeletik az olaj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hosszútávon a jó fundamentumok felértékeletik az olaj árfolyamát
Az elmúlt három hónapban komoly, 20%-os esést könyvelhetett el az olaj árfolyama és jelenleg 42 dollár körül kereskednek a fekete arannyal. Ennek a leértékelődésnek több fundamentális oka van, de elképzelhető, hogy hosszútávon emelkedni kezd, így érdemes beszállót keresni rajta.
Megjelent: 2016. 08. 08. hétfő 16:07

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordewtiolajkitermelésbeszállás

Az elmúlt 3 hónapban a WTI típusú olaj közel 20%-ot veszített az értékéből és jelenleg a 42 dolláros szinteken kereskednek vele. Több fundamentális okra vezethető vissza az értékcsökkenés. Az egyik ilyen, hogy az OPEC kitermelése maximális szinteken van, a másik, hogy a finomított termékek piacán készletépítést figyelhettünk meg a szezonális hatásoktól eltérően. Tovább fokozza a befektetők kedélyét az, hogy az amerikai olajfúró kutak száma május óta folyamatosan növekszik. Hosszútávon érdekes lehet long oldalról vizsgálni a nyersanyagot, mert a fundamentumok arra mutatnak, hogy pozitív felértékelődés jelentkezhet az árfolyamban.

A WTI az elmúlt pár hónapban 20%-ot csökkent, de hosszútávon van potenciál az emelkedésre
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS