SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jól szerepel az OTP részvénye, hamarosan elérheti 7400-a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jól szerepel az OTP részvénye, hamarosan elérheti 7400-as szintet
Csendesen indult a hét a piacon, minimális pluszokat lehetett látni a főbb indexekben és a gyorsjelentések is a végükhöz közelednek. A héten főként a FED és az ECB ülés jegyzőkönyve lesz érdekes. Az OTP jól szerepel a jelentés óta, hamarosan elérheti 7400-as szintet.
Megjelent: 2016. 08. 15. hétfő 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordetőzsdeindexekgyorsjelentéseur/usdotp

Nyugodtan indult el a kereskedés a tőzsdéken, minimális pluszokat produkáltak a főbb határidős indexek, mind európa, mind amerika szerte. A gyorsjelentési szezon is a vége felé jár, viszont a makronaptár tartogat fontos eseményeket a befektetőknek. Érkezik a héten a legutóbbi FED és ECB ülés legyzőkönyve is, ami az EUR/USD árfolyamának alakulása miatt lehet fontos. Az OTP részvény grafikonja szép teljesítményt produkál a gyorsjelentés óta, ki tört a papír a 7000 forintos lélektani szintről, így megcélozhatja a 7400-as korábbi lokális csúcsot is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS