SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Perdöntő lehet Yellen beszéde a Jackson Hole-i konferenci - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Perdöntő lehet Yellen beszéde a Jackson Hole-i konferencián
A hét eleje nem indult valami izgalmasan, de viszont a többi napon sok adatra számíthatunk mind Európából, mind pedig a tengerentúlról. A Jackson Hole-i jegybankári konferencia fontos infókat árulhat el az amerikai kamatemelésről, az euró/dollár keresztet figyelők örömére.
Megjelent: 2016. 08. 22. hétfő 16:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordeusaeugdppmijackson hall

A hétfői kereskedés nem tartogatott eddig valami sok meglepetést a befektetőknek, de a hét további része annál inkább mozgalmas lesz. Európából érkezni fognak PMI adatok és lesz amerikai GDP adat is a héten. A Bloomberg által megkérdezett elemzők szerint 1,2%-os negyedév/negyedéves GDP növekedéssel számolnak az USA-ban. A hét legizgalmasabb eseménye a pénteki Jackson Hole-i konferencia lesz, ahol képet kaphatunk Janet Yellen kamatemelési szándékairól is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS