Extra funkciókért lépj be!

Szépen teljesít a Brexit ellenére a Wizz air
Ma látott napvilágot a Wizz air havi statisztikája, ami 16,5%-os utasnövekedést mutatott, amely a tavalyi számhoz képest némi csökkenést jelent, de, a Brexit hatásait nézve így is szép teljesítmény. Nem valószínű, hogy profit warning-ra lesz szükség a légitársaságnál.
Megjelent: 2016. 09. 05. hétfő 12:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcordelégitársaságokwizzairprofit warningstatisztikák

Az európai légügyi szabályozás szerint, minden itteni légitársaságnak európaiak, svájciak, vagy norvégok lehetnek a tulajdonosai. A Wizz air esetében az következett be, hogy 49%-a a tulajdonosoknak nem európai, ami azt jelenti, hogy a tengerentúli befektetők csak egymás között adhatják-vehetik a részvényeket, addig amíg a részvényesek aránya meg nem változik.

 

Ma tette közzé a havi statisztikáit is a légitársaság, ami 16,5%-os utasnövekedést produkált, ami a tavalyi évhez képest csökkent, de ha a Brexit hatásait is figyelembe vesszük, akkor ez is jó eredménynek számít. A Concorde elemzője szerint nem lesz szüksége a cégnek profit warning-ra, ami kirívónak számít a többi versenytársával szemben. A Wizz air jelenleg inkább a Balkánon kíván terjeszkedni, Szerbiát és Bosznia-Hercegovinát célozta meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS