SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szépen teljesít a Brexit ellenére a Wizz air - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szépen teljesít a Brexit ellenére a Wizz air
Ma látott napvilágot a Wizz air havi statisztikája, ami 16,5%-os utasnövekedést mutatott, amely a tavalyi számhoz képest némi csökkenést jelent, de, a Brexit hatásait nézve így is szép teljesítmény. Nem valószínű, hogy profit warning-ra lesz szükség a légitársaságnál.
Megjelent: 2016. 09. 05. hétfő 12:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcordelégitársaságokwizzairprofit warningstatisztikák

Az európai légügyi szabályozás szerint, minden itteni légitársaságnak európaiak, svájciak, vagy norvégok lehetnek a tulajdonosai. A Wizz air esetében az következett be, hogy 49%-a a tulajdonosoknak nem európai, ami azt jelenti, hogy a tengerentúli befektetők csak egymás között adhatják-vehetik a részvényeket, addig amíg a részvényesek aránya meg nem változik.

 

Ma tette közzé a havi statisztikáit is a légitársaság, ami 16,5%-os utasnövekedést produkált, ami a tavalyi évhez képest csökkent, de ha a Brexit hatásait is figyelembe vesszük, akkor ez is jó eredménynek számít. A Concorde elemzője szerint nem lesz szüksége a cégnek profit warning-ra, ami kirívónak számít a többi versenytársával szemben. A Wizz air jelenleg inkább a Balkánon kíván terjeszkedni, Szerbiát és Bosznia-Hercegovinát célozta meg.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS