SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Hidroelectrica IPO bevezetheti a román tőzsdét az MSCI - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Hidroelectrica IPO bevezetheti a román tőzsdét az MSCI Indexbe
Fontos lesz a román tőzsdén a Hidroelectrica IPO-ja, mert megnövelheti a Bukaresti Értéktőzsde likviditását és van esély, hogy az ország bekerüljön az MSCI Indexbe. A Concorde elemzője szerint, ha a cég jó árazáson megy keresztül, akkor jó beszálló lehet.
Megjelent: 2016. 09. 12. hétfő 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcorderomán tőzsdeipomscihidroelectrica

A román tőzsdén lesz hamarosan egy fontos IPO, amely akár bevezetheti az országot az MSCI Indexbe. Ez az energiatermeléssel foglalkozó vállalat a Hidroelectrica. A cég 20%-át a Fondul Proprietatea birtokolja, a további 80%-át pedig a román állam. A cég egyébként nagyon jól struktúrált jelenleg, most nagyjából 63%-os epitda marginja van, ami egyedülálló az iparágon belül is. Ha a vállalat jó árazáson megy keresztül, akkor mindenképpen érdemes lehet beszállni.

Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS