SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A jegybankok lesznek a karmesterek a héten a dollár kurzus - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A jegybankok lesznek a karmesterek a héten a dollár kurzusában
A pénteki felminősítés hatására megjelentek a vevők a magyar piacon, a nagyobb papírok 2-3%-os pluszban mozognak és a kötvénypiacon 2 milliárd dollárnyi lehet a plusz kereslet egyes számítások szerint. A héten több kamatdöntés is lesz, amely a dollárt megmozgathatja.
Megjelent: 2016. 09. 19. hétfő 16:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordes&pfelminősítésbojfedkamatdöntésdollár

A múlthét pénteki S&P felminősítés hatására elárasztották a vevők a magyar piacot, a főbb hazai részvények 2-3%-os pluszt mutatnak. Egyes számítások szerint a Standard an Poor's lépése több, mint 2 milliárdnyi plusz keresetetet okozhat a kötvénypiacon. A hét egyébként tartogat izgalmakat, lesz Bank of Japan kamatdöntés szerdán napközben és a FED is ülésezik aznap este. Ezen események tükrében érdemes lesz figyelni az amerikai dollár árfolyamát a főbb devizákkal szemben.

A dollárt lesz érdemes figyelni a héten a jegybankok ülése miatt
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS