SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Trump vs. Clinton vita fogja dobálni a feltörekvő deviz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Trump vs. Clinton vita fogja dobálni a feltörekvő devizákat
Izgalmasan indult a hét a kereskedésben, miután Angela Merkel bejelentette, hogy nem akarnak német adófizetői pénzt beletenni a Deutsche Bank feltőkésítésébe. A tengerentúlon pedig érkezik az első tv-s elnökjelölti vita, amely a feltörekvő devizákat megmozgathatja.
Megjelent: 2016. 09. 26. hétfő 16:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordedeutsche bankdaxmerkelhillarytrumpvita

A DAX Index 1,5%-os mínuszba került köszönhetően Angela Merkel bejelentésének, miszerint nem akar német adófizetői pénzt beletenni a Deutsche Bank feltőkésítésébe. Inkább kockázatkerülő magatartás volt jellemző a mai kereskedésben a bizonytalanság miatt. Az USA-ra is fontos lesz figyelni, mert a mai napon lesz az első tv-s elnökjelölti vita, Donald Trump és Hillary Clinton között. Ezek a tv-s beszélgetések kihathatnak a feltörekvő devizákra, elsősorban a mexikói fizteőeszköre.

A DAX Index 1,5%-os mínuszba került köszönhetően Angela Merkel bejelentésének

A hírre nagyon erős zuhanásba kezdtek a Deutsche Bank részvényei

Érdemes lesz figyelni a mexikói fizetőeszköz reakcióját a TV-s elnökjelölti vitára
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS