SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Clinton vs. Trump párbajra trade-elnek a piacok a követk - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Clinton vs. Trump párbajra trade-elnek a piacok a következő hetekben
Az októberi hónap mindig izgalmas a piacokon, az amerikai elnökválasztás miatt különösen mozgalmasak lehetnek a tőzsdék. A héten a makronaptár is sűrű lesz, érkeznek BMI és munkaerő piaci adatok is a tengerentúlról. Az NFP esetében az elemzők 170 000 fős növekedést várnak.
Megjelent: 2016. 10. 03. hétfő 16:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Sinka Csabaconcordeusaclintontrumpelnökválasztásnfpadp

Az október volatilis lesz a piacok szempontjából, föleg az amerikai elnökválasztás dobálhatja majd a tőzsdéket. Érdemes lesz odafigyelni, hogy milyen poll-ok érkeznek a Trump vs. Clinton párbajjal kapcsolatban. Makroadatokban sem fogunk szűkölködni a héten, ugyanis érkezni fognak beszerzési menedzser indexek és a tengerenrúlról munkaerőpiaci adatok is. Elsőként ADP foglalkoztatottsági adat jön majd szerdán, pénteken pedig Non Farm Payrolls.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS