SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A CIG Pannonia birtokában nyereségessé válhat az MKB Biz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A CIG Pannonia birtokában nyereségessé válhat az MKB Biztosító
Pénteken jelentették be az érintett felek, hogy a CIG Pannonia megvásárolta az MKB Biztosítót. Egyenlőre vételárról nincsen hír, ezt a tranzakció zárását követően fogjuk valószínűleg megtudni. Tavaly az MKB Biztosító veszteséges volt, ám ez a tranzakció után nyereségbe fordulhat.
Megjelent: 2016. 10. 10. hétfő 16:32

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vágó attilaconcordecig pannoniavásárlásmkb biztosítrészvény

Pénteken volt a bejelentés, miszerint a CIG Pannónia megvette az MKB Biztosítót. Vételárról egyenlőre nem lehet tudni semmit, valószínűleg erre a tranzakció lezárta után derül fény. Az MKB Biztosító tavaly veszteséges volt, de ez könnyen nyereségesbe fordulhat a tranzakció után. Vágó Attila, a Concorde vezető elemzője szerint a konkrét információk hiányában is pozitív volt a felvásárlás.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS