SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az óvatosabb befektetőknek is kiváló lehetőség lehet a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az óvatosabb befektetőknek is kiváló lehetőség lehet az Uniper részvénye
A szén volt a legjobban teljesítő árupiaci termék az idei évben, még az olajat is lekörözte. Az eszközben hamarosan korrekció jöhet amit érdemes kihasználni. Erre egy tökéletes eszköz lehet a nemrég a német tőzsdére lépő Uniper részvénye. - mondta el Gaál Gellért részvényelemző.
Megjelent: 2016. 10. 24. hétfő 16:35

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordeszénolajuniperrészvény

A közel duplázó olajat is megelőzte teljesítményben a szén kurzusa, amely evvel elnyerte az idei év legjobban teljesítő árupiaci termék címét. Ennek az északra menetelésnek, Gaál Gellért, a Concorde részvényelemzője szerint még közel sincs vége. A hegymenetnek az okait Ázsiában, azon belül is Kínában lehet keresni. Az ottani kormány hatóságilag limitálta az egyes régiók szénkitermelését. Emiatt Kínának nehezére esik a saját keresletét biztosítani, így több importra szorul, ami a magasban lőtte ki a szén árakat. A fütési szezon kezdete miatt egy kisebb korrekcióra számíthatunk a kurzusban, amit érdemes lehet meglovagolni. Erre tökéletes választás lehet a nemrégiben tőzsdére lépő Uniper részvénye.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS