SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Romgaz jövője nem túl rózsás, de még mindig érdemes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Romgaz jövője nem túl rózsás, de még mindig érdemes venni a papírt
Érdemes lehet figyelemmel követni a román tőzsdét, ezen belül is a Romgaz részvényét. A gázipari vállalat a napokban publikálta negyedéves számait, amelyek nem sikerültek valami jól. A jövőre sem valami jók a kilátások, de még mindig érdekes lehet vételi szempontból a papír.
Megjelent: 2016. 11. 14. hétfő 11:28

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vágó attilaconcorderészvényromán tőzsderomgaz

Románia hamarosan jó eséllyel pályázhat, hogy bekerüljön a világ vezető részvényindexei közé, így érdemes lehet figyelni szomszédaink piacának a teljesítményét. Ezen belül is érdekes lehet a Romgaz gázipari vállalat, amely a napokban publikálta negyedéves gyorsjelentését. A cég bevétele jelentős mértékben visszaesett és evvel együtt az eredménye is. A árbevétel év/év alapon több, mint 20%-al, a nettó eredmény több, mint 50%-al zuhant, köszönhetően annak, hogy csökkent a vállalat gázkitermelése. A közeljövőre tekintve nem áll jól a vállalat szénája, de ennek ellenére, Vágó Attila, a Concorde vezető elemzője szerint, még mindig érdemes a cég papírját megvenni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS